• darkblurbg

Over Conny Smaal

Je psychische klachten bij de kern aanpakken?
Ik help je daar graag bij. 

Voor iedereen is het leven een zoektocht.
En ieder mens is uniek: dus iedere zoektocht ook. Ook al kiest de een een andere invalshoek dan de ander, uiteindelijk proberen we allemaal om zo gelukkig mogelijk te zijn. Soms word je hierin belemmerd. En kom je zelf niet verder. Dan is het fijn als iemand je helpt.
Dieptetherapie is een therapievorm die duurzaam effect heeft. Omdat je je bewust wordt van wat er zich ongemerkt in je hoofd afspeelt. Zodat je verdrongen eigenschappen, ervaringen, gedachten en gevoelens kunt onderzoeken. En de oorzaak van psychische klachten bij de kern kunt aanpakken.
Hierdoor nemen niet alleen je klachten af. Maar ervaar je ook een blijvend positief effect op andere gebieden van je leven.
Dat ondervond ik zelf ook. 

 

Is dit het nou?

Ruim vijftien jaar werkte ik als financieel administrateur. Ondanks dat het me goed afging, knaagde er altijd iets vanbinnen: is dit het nou? Is dit nu de essentie van mijn bestaan? Ik besloot dat ik zo mijn pensioen niet wilde halen.
Met een businesscoach ging ik op zoek naar wat mij wel voldoening gaf. Ik kwam terecht op de Jung Academie Nederland in Amsterdam. En onlangs studeerde ik er af als dieptetherapeut.

Ik leerde mijn verleden kennen. Mijn positieve en negatieve eigenschappen. Mijn talenten maar ook mijn complexen en angsten. En werd me bewust van datgene wat mijn onbewuste me duidelijk probeerde te maken. Door die bewustwording en het leren omgaan met mijn complexen en nare gevoelens namen deze geleidelijk af en kwam er steeds meer ruimte voor de dingen waar ik blij en gelukkig van wordt.

Dat knagende gevoel is nooit meer teruggekomen. Ik weet nu: dit is het voor mij.
Dat gevoel gun ik jou ook. Dat je zowel in je privéleven als carrière kunt zijn wie je in de kern bent.
Dat is dan ook de drijfveer achter mijn praktijk in dieptetherapie.

Gun jij het jezelf ook om duurzaam van je psychische klachten af te komen?
Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek en eerste consult.